O altfel de pregătire

by Sep 9, 2020Știri

Rugby Cluj Junior

O altfel de pregătire pentru copiii de la Rugby Cluj Junior și Olimpic Vadu Crișului.

În perioada 31 august – 4 septembrie, am profitat de ultimele zile de vacanță și ne-am dat întâlnire la Vadu Crișului cu colegii din localitate. Am jucat rugby, am vizitat atracțiile zonei și am urcat în caiacele celor de la Master Adventure pentru o plimbare pe Crișul Repede.

Rugby Cluj Junior

A fost un cantonament reușit din toate punctele de vedere. Cel mai important este faptul că timp de cinci zile copiii au lăsat telefoanele și gadget-urile la o parte și au descoperit alte modalități mult mai sănătoase și cel puțin la fel de distractive pentru a-și petrece timpul liber. Am vizitat Peștera Vadu Crișului, ne-am jucat Bubble Soccer și am făcut rafting pe Crișul Repede, asta pe lângă antrenamentele specifice de rugby. Având în vedere că avem mulți colegi noi în echipă, mi-am dorit să ne cunoaștem mai bine, să avem încredere unii în ceilalți și să devenim responsabili când vine vorba de sarcinile ce trebuie îndeplinite. Am avut alături de noi copii începând cu vârsta de 7 ani, iar asta ne dă satisfacția că, deșii suntem un club nou, lumea are încredere în noi. Doresc să mulțumesc în mod special partenerilor noștri de la Valoramed pentru asigurarea asistenței medicale pe toată durata cantonamentului cât și lui Ovidiu Bujor pentru că, prin fotografiile sale aceste experiențe nu vor fi uitate niciodată.

 

Rugby Cluj Junior Rafting

 

Așteptăm cu nerăbdare deciziile Adunării Generale a Federației Române de Rugby din 10 Septembrie, pentru a afla cum și dacă se vor desfășura turneele de Minirugby din sezonul 2020 – 2021. începând de anul acesta avem în premieră echipă Under 15 și în pași repezi ne îndreptăm spre echipele de juniori. Astfel următoarea perioadă va fi una foarte aglomerată, având înscriși la toate categoriile de vârstă din Minirugby (U8 – U15).

Dacă vrei să faci și tu parte din echipa Rugby Cluj Junior,ești la un click distanță: #hailagrămadă

 

Alin Miclăuș – Manager ACS RUGBY CLUJ JUNIOR

Aduceți copiii la mișcare! Rugby Cluj Junior lansează programul „Baby Sport”

Rugby Cluj Junior lansează programul „Baby Sport” pentru copii între 3 și 6 ani! Acesta oferă o alternativă sănătoasă, distractivă și educațională în același timp, noilor metode de petrecere a timpului liber a copiilor: telefoane și PC-uri. Prin acest lucru nu dorim...

Deznodământul unui sezon – finalele SuperLigii de Rugby CEC Bank

După o pauză de aproape un an, cauzată de pandemia de COVID 19, rugby-ul românesc este pe cale să își stabilească ocupantele pe podium. Sâmbătă, 12 septembrie pe stadionul „Noua” din Brașov  de la ora 10, în direct pe TVR 1 va fi un duel de tradiție pentru...